Andreas
Juel
Bruun

Mit navn er Andreas Bruun og jeg er 25 år. Til sommer 2020 færdiggør jeg min kandidat i idræt og sundhed på Syddansk Universitet i Odense.

Det kommer altid an på….

Jeg har i de seneste 5 år haft en stor passion for træning og kost, som stammer fra min egen livsstilsændring. Det er denne passion der har dikteret mit valg af studie samt lysten til at hjælpe andre med at komme i bedre form.

Min styrke er min evne til at forstå og videreformidle fysiologi og anatomi. Min træningsprogrammering og kost er baseret på videnskabelige studier, da jeg er af den overbevisning, at dette skaber de bedste resultater.

Jeg har indenfor de seneste par år lært at optimal vidensbaseret træning er godt, men der er forskel på teori og praksis. Denne forskel kommer til syne, når man har med forskellige individer, som har markant forskellige forudsætninger og målsætninger. Derfor er min træningsfilosofi baseret på de videnskabelige studier, men vigtigst af alt skal det individualiseres til den enkeltes behov for ”optimalt” træningsforløb.

Klient
Cases

Se alle cases