Morten Gotfredsen

En mere markeret
og stærkere krop

Fortæl kort om dig selv samt din sports/styrketrænings-baggrund?

Jeg er en 34 årig mand der har trænet de sidste 15 år eller mere, men aldrig formået at få struktureret min træning og kost. Jeg har mange gange, nok flere end jeg kan tælle, påbegyndt en kur eller ny livsstil, men altid givet op efter 2-3 uger, da der ikke var det resultat jeg ønskede.

Med et arbejde som projektleder, hvor dagene kan være lange, er det tit den nemme undskyldning overfor mig selv, at jeg jo heller ikke har tiden til det.

Hvorfra kender du til Peter Bendtsen?

Jeg kender Peter fra de sociale medier, hvor jeg har fulgt hans opslag med træningstips, kostråd og resultater der viser hvad den rette kost og træning kan føre til.

Hvordan var forløbet og hvad var det sværeste, samt nemmeste, under forløbet?

Forløbet har været super, så kort kan det siges. Dog skal det siges, at et forløb vil være det man selv gør det til, det kræver vedholdenhed og troen på det virker det man gør. Og følger man Peters plan, så vil det virke!

Det sværeste er at omlægge sine tidligere vaner, her er der ingen nem vej udenom, det tager tid og det gør det for alle. Når så først ens vaner er ændret, så kommer den nemmeste del, at følge planen og de nye vaner. På dette tidspunkt i forløbet, vil resultaterne nemlig også begynde at vise sig for alvor, hvilket giver den vildeste motivation og lyst til at forsætte.

Har forløbet, samarbejdet, samt resultaterne under Peter Bendtsen, levet op til dine forventninger?

Forløbet har så meget levet op til mine forventninger, eller ønsker er måske mere det rigtige ord. Jeg har opnået resultater jeg ikke troede var mulige for mig, men Peters viden og guiden har været fantastisk!

Jo mere tid man giver ham, jo bedre resultater vil man opnå. Når først han lære ens krop at kende og hvor meget han lægge på til de enkelte træninger, så er det man opnår tæt på det mest mulige for netop en selv.

Har samarbejdet givet dig yderligere værktøjer, som du kan bruge i hverdagen?

Jeg har fået rigtig meget med fra mit samarbejde med Peter, jeg er blevet meget klogere på hvilke konsekvenser de enkelte valg i hverdag har for en krop og træning. Jeg lever stadig efter retningslinjerne fra vores forløb og vil nok forsætte med i fremtiden.

Jeg ser det ikke længere som at være på kur/diæt, men som min nye livsstil. Jeg kan dog stadig sagtens tage ud og drikke øl/vin og spise anden mad – det skal der være plads til. Nu ved jeg bare, hvilke knapper jeg skal dreje på, hvis jeg kommer lidt på afveje.

Har du yderligere kommentarer ift. samarbejdet med Peter Bendtsen Fitness?

Afslutningsvis vil jeg sige, at hvis der nogen derude, der går med tanker som jeg, nemlig at forbrænde fedtmasse, få en mere markeret og stærkere krop, samt redskaberne til at få struktureret træning og kostvaner, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til Peter – han ved virkelig, hvad han har med at gøre og kan helt sikkert hjælpe en den rette vej!

Før

Efter

Andre
Cases

Se alle cases