Onlinevejledning

Jeg åbner igen op for et begrænset antal her i 2023

Hvorfor vælge et online forløb?

Siden jeg var 13 år gammel, har jeg været interesseret i, hvordan man på den mest optimale måde opbygger muskelmasse, styrke samt forbrænder fedt.

Jeg har selv lavet alle de klassiske fejl inden for både træning og kost, men jeg har også lært af de fejl, jeg har lavet, og igennem denne læringsproces har jeg tilegnet mig en utrolig god forståelse for, hvordan kroppen – via. de rette teknikker, strategier, mm. – kan vokse sig større og stærkere, og i dag står jeg derfor med en bred vifte af værktøjer inden for kost og træning.

Hvad skal jeg vælge? (Hvilket forløb passer til mig)?

Uden at jeg kommer til at lyde for meget som en sælger, er der ingen tvivl om, at vi, i samarbejde, kan få skabt de bedste resultater desto længere et forløb, der bliver taget udgangspunkt i. Dette skyldes, at alle faser (programmer) og cyklusser bygger ovenpå hinanden og dermed hænger sammen. Dette er også årsagen til, at forløbene er sat op, som de er. 4 måneder sikrer, at man gennemgår en hel cyklus, som herunder består af fire programmer á fire ugers varighed. Men cyklusserne hænger også sammen, så den gennemgående helhed og udvikling understøttes ved at vælge et af de længere forløb.

Hvad indebærer et forløb?

Træningsprogram

Programmerne bliver skræddersyet ud fra, hvor klientens niveau er fra start. Der bliver videolinket til de øvelser, som er nødvendige, således klienten er helt inde i materialet. ALT bliver beskrevet; sæt, gentagelser, tempo, pause osv. Derudover er programmerne designet, således der er plads til at notere kilo og gentagelser. Dette sikrer, at man fra træning til træning løfter en lille smule mere (kendt som progressive overload) – en essentiel faktor inden for styrketræning, som mange ikke udnytter samt får standardiseret.

Kostplan

Lige som træningsprogrammerne bliver kostmaterialet tilpasset, så det passer til klientens hverdag samt ambitionsniveau. Lad mig være ærlig – dybest set er jeg faktisk ikke fan af kostplaner. Mit mål er derfor bestemt IKKE, at klienten skal leve efter en kostplan resten af livet, hvor alt skal vejes. Mit ønske er, at klienten får et indgående kendskab til kost, så denne tilpasses hverdagen med sociale arrangementer osv. og ikke omvendt. MEN en kostplan kan være et godt udgangspunkt for at lære, hvordan og hvor meget man skal spise ift. mængder osv. Derfra skal den optimalt set fases ud, og kun i perioder findes frem igen.

Hvis kostvejledning ikke ønskes fratrækkes 600,00 dkk.

Ugentligt møde

Hver uge aftales et fast tidspunkt for telefonisk- eller digitalt møde (Zoom, Skype). Her afsættes 20 min, så der dermed er god tid til at komme omkring alle eventuelle spørgsmål, samt sikre at du føler dig 100 procent sikker i materialet.

Kosttilskudsvejledning

Kosttilskudsverdenen er en jungle for mange. Lad mig (igen) være ærlig – jeg mener, at der er for meget fokus på kosttilskud og for lidt fokus på det essentielle: nemlig kosten og den kontinuerlige, gode træning. Mange søger ”The quick fix”, men sandheden er, at der ikke findes sådan et ’fix’, hvis træningen og vedholdenhed i resultaterne skal opnås. MEN kosttilskud kan være en fordel i visse sammenhænge. For eksempel har proteinpulver en høj ”convenience faktor”, da det er nemt at have med rundt. Derudover er der også gennemtestede tilskud såsom kreatin, der kan give lidt ekstra procenter for rigtig mange – det ligger helt fast, og det skal selvfølgelig udnyttes. De effektive kosttilskud bliver derfor anbefalet i planen, men de er absolut ikke det allervigtigste.

Spørgsmål og svar

Hvordan foregår betaling?

Betalingen foregår via. faktura, hvor der overføres til det anførte kontonummer. Minimum halvdelen af beløbet skal betales første gang. Derfra kan x-antal rater aftales for det resterende beløb, hvor der ved hver ratebetaling kommer et gebyr på 150,00 dkk.

Hvornår modtager jeg mine programmer?

Kort tid efter betalingen er modtaget, påbegyndes udarbejdelsen af klientens materiale, og klienten vil modtage dette senest 48 timer efter (alternativt kan man sende et screenshot af betalingen, da dette går hurtigere).

Kan jeg aflyse en måned?

Det er muligt, men anbefales ikke. Dette skyldes, at programmerne alle bygger ovenpå hinanden (periodisation). Stoppes denne, skal opbygning muligvis – en eller anden grad – startes forfra alt afhængig af omfanget af klientens tilbagegang, og man får derfor ikke det maximale ud af forløbet.

Kan jeg skifte mål undervejs?

Ja, det kan man. Det mest optimale vil oftest være at følge ét mål over en længere periode: muskelopbygning eller fedtforbrænding. Men forskellige omstændigheder kan ændre ens mål, hvilket vi dermed naturligvis på den bedst mulige måde tilpasser klients materiale.

Prisoversigt

Klient
Cases

Se alle cases