Personlig
træning

Hos Peter Bendtsen Fitness tilbyder vi et skræddersyet træningsforløb, der tager afsæt i dine ønsker og behov

Få et skræddersyet træningsforløb

Alle mennesker er forskellige – også når det gælder fitnesstræning. Netop derfor lægger vi vægt på, at alle træningsforløb skræddersyes, så de passer perfekt til den enkelte. Vi har de rette værktøjer – uanset om du træner på eliteniveau eller aldrig har været i et fitnesscenter.

Vores filosofi er, at det skal være hårdt at træne, og at det godt må gøre ondt. Men det skal samtidig være stimulerende og motiverende. Vi arbejder målrettet, men vi gør det med et smil. Det er samtidig vigtigt for os, at træningen foregår i trygge og rolige omgivelser. Derfor arbejder vi ikke i et åbent center, men i mindre lokaler med en mere afdæmpet atmosfære.

Det er afgørende at holde fokus i et træningsforløb – både under og ved siden af træningen. Derfor afstemmer vi altid forventningerne, så vi ved, at vi arbejder mod et fælles defineret mål. Det handler dog ikke kun om, hvor meget man udvikler sig – men også om man kan bibeholde den positive livsstil efter forløbet. Vores fornemste opgave er at gøre dig i stand til at varetage din egen træning på længere sigt.

Personlig træning inkluderer følgende

  • X-antal personlige træninger á 50-60 min varighed, hvor teknik, tempo, pauser mellem sæt og alle andre vigtige faktorer, der vurderes vigtige for den enkelte klient, er omfattet. Disse personlige træninger inkluderer også gennemgang af klientens programmer (nyt program hver 3-5 uge, afhængigt af klientens udgangspunkt samt fremgang), der skal trænes udover den personlige træning med en af vores trænere.
  • X-antal InBody-målinger* når det findes brugbart og nødvendigt.
  • Fri mail-korrespondance.
  • Kostplan, der løbende rettes til, når det bliver nødvendigt.

*InBody-måling:
InBody-måling forgår på en maskine. Her måles bl.a. PBF (percent body fat), SMM (skeletal musclemass) muskelmassen, kroppens balance ift muskelmasse i venstre/højre side samt over og underkrop, hvilket bl.a. bruges til, at udarbejde klientens kostplan samt træningsprogrammer.

Prisoversigt

Klient
Cases

Se alle cases