Kostvejledning

Kosten er afgørende for din sundhed og dit udbytte af træningen. Vi hjælper med at udarbejde kostmateriale, der passer præcis til dig og dine ønsker.

Få designet kostmateriale

Kosten har enorm betydning for dit velvære og dine træningsresultater. I Peter Bendtsen Fitness ved vi, hvad du bør spise under dit træningsforløb.

I tæt samarbejde med dig designer vi kostmateriale, som sørger for, at du får den rigtige fordeling af fedt, proteiner og kulhydrater, og at du indtager det rette antal kalorier i forhold til din målsætning. Vi ønsker i den forbindelse at give dig en forståelse af kostsammensætningen, som også på længere sigt kan motivere dig til at fortsætte din nye livsstil. Udover indgående kendskab til kost og ernæring kan vi tilbyde en såkaldt InBody-måling, der hjælper os med at sætte delmål samt sikre, at vi er på rette vej. Herunder får et udgangspunkt for muskelmasse, fedtprocent og andre værdier.

Vigtigst af alt, så tager kostmaterialet udgangspunkt i dig og din hverdag. En faktor, der er essentiel for vedvarende resultater – som det hele i sidste ende handler om.

Prisoversigt

Obs: Klip for træningsprogrammer og kostvejledning kan mikses i samme pakke.

Klient
Cases

Se alle cases