USO

En rapper
med et mål

Ausamah Saeed – bedre kendt som Danmarks hurtigste rapper, USO – påbegyndte et træningsforløb efter en længere tour-periode med fastfood, alkohol, skæve døgnrytmer og alt for lidt motion. Livsstilen havde sat sine spor, og USO var opsat på at komme i form igen.

Forløb og kompetencer

USO købte et års personlig træning, som efterfølgende blev forlænget. Hans træningsprogram bestod i en kombination af styrke- og konditionstræning. Da USO ikke på forhånd havde styrketrænet regelmæssigt, var det nødvendigt at starte med et styrketræningsprogram, som hans krop kunne holde til. Efterhånden begyndte vi at arbejde med større volumen, og vi fik indarbejdet de store løft, herunder bl.a. squat, dødløft og bænkpres.

Konditionstræningen bestod primært af højintensitets-intervaltræning (HIIT) og et par længerevarende steady-state-cardio-sessions. HIIT er i den forbindelse at foretrække, men USO’s krop var ikke fra starten 100 procent klar til det, så vi lagde relativt blødt ud. Det er samtidig væsentligt, at HIIT stresser kroppen, og at man derfor bør kombinere intervaltræningen med mere moderat konditionstræning.

Resultat

USO formåede på et år at tabe hele 18 kilo. I og med at han i den periode også opbyggede muskelmasse, opnåede han reelt et fedttab på over 20 kilo!

Det vigtigste ved forløbet var uden tvivl USO’s indsats og indstilling. USO foretog en vedvarende livsstilsændring og undgik dermed tilbagefald efter træningsperioden. Efterfølgende kom hans motivation indefra – og det er netop den udvikling, vi ønsker.

Før

Efter

Andre
Cases

Se alle cases