Din
personlige
træner

Drømmer du om at ændre din livsstil? Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

I Peter Bendtsen Fitness specialiserer vi os i at give den bedst mulige personlige træning til alle, der ønsker en livsstilsændring.

Vi brænder for at hjælpe folk med at nå deres fysiske mål – men den mentale udvikling er mindst lige så vigtig. Vi ønsker at hjælpe klienterne med at blive deres egne eksperter – og vi ønsker at skabe en vedvarende motivation, der kommer indefra.

Vores trænerteam er veluddannet og har mange års personlig erfaring. Derfor er vi i stand til at hjælpe vidt forskellige klienter med vidt forskellige ønsker og behov. Er du interesseret i at tabe dig – eller i at blive større og stærkere? Vil du gerne være smidig og atletisk – eller ønsker du ganske enkelt en sundere livsstil? Hos os kan du få hjælp til det hele – uanset om du er øvet eller uerfaren i et træningscenter.

Foruden min professionsbachelor har jeg taget en læge-eksamineret massøruddannelse og en række specialiserede kurser i sundhed, ernæring og fitness i Danmark og udlandet.

I Peter Bendtsen Fitness lægger vi frem for alt vægt på det personlige i personlig træning. En personlig træner er ikke bare én, du mødes med i et center et par gange om ugen. En personlig træner er én, der tilrettelægger din trænings- og kostplan med udgangspunkt i dit liv, dine forudsætninger og dine behov. En personlig træner er én, du hele tiden kan kontakte – og som konstant følger din specifikke udvikling.

Klient
Cases

Se alle cases