Mohamed Khader Adan

Optimeret træning giver resultater

23-årige Mohamed Khader Adan kontaktede os, fordi han havde et ønske om at se mere markeret og atletisk ud. Mohamed havde trænet et par år inden vores forløb, hvilket hans størrelse bar præg af. Han havde dog også en del overskydende fedt, som han var opsat på at slippe af med.

Forløb og kompetencer

Mohameds forløb bestod af 12 gange personlig træning. Selvom Mohamed havde trænet i en lang periode inden vores samarbejde, manglede der struktur i tilrettelæggelsen og udførelsen af hans træningsprogram. Som så mange andre, der ønsker at tage muskelmasse på og blive stærkere, fokuserede Mohamed på at løfte så meget som muligt. Dette resulterede i en dårlig udførelse af øvelserne og førte ofte til småskader.

Træningen blev struktureret således, at de forskellige muskler fik lige stor modstand, hvilket gjorde hans krop mere harmonisk. Mohameds såkaldte weak points – altså de muskelgrupper, der haltede efter andre – fik dermed ekstra opmærksomhed. Da øvelserne blev gennemgået og rettet, gik det hurtigt op for Mohamed, at det var nødvendigt at bruge mindre vægt og modstand for at træne de tilsigtede muskler korrekt. Han kunne mærke, at han i højere grad begyndte at træne musklen end momentet – og som han selv sagde: ”Nu brænder det meget mere”.

Resultat

Forløbet med Mohamed var en stor succes. Som det fremgår af billederne, fik han ændret sin fysik. Dette skyldes grundlæggende, at han ændrede sin livsstil, og at han i dag fortsætter med at øge sin viden på trænings- og ernæringsområdet.

Før og efter

Andre
Cases

Se alle cases