Andreas Bang

Øget muskelmasse
og lavere fedtprocent

Forløb

20 x personlig træning m. én træning i ugen hos Peter Bendtsen.

Mål: Øget muskelmasse samt lavere fedtprocent (delt op i faser med focus på henholdsvis øget muskel og dernæst lavere fedtprocent).

Fortæl kort om dig selv samt din sports/styrketrænings-baggrund?

Andreas Bang, 23 og bor i Aarhus. Jeg har igennem 13-14 år dyrket fodbold på relativt højt niveau. For 7 år siden fik jeg øjnene op for styrketræning. Grundet skader var jeg nødsaget til at stoppe fodbold, og har igennem det sidste år kun koncentreret mig om styrketræning.

Hvorfra kender du til Peter Bendtsen?

Peter er ligesom jeg fra Djursland og kender nogle af de samme mennesker. Folk snakkede om en stor gut fra Ebeltoft. Jeg har derudover fulgt PB på Facebook.

Hvordan var forløbet og hvad var det sværeste, samt nemmeste, under forløbet?

Mit forløb med Peter gik rigtig godt. Vi fik hurtigt aftalt en fast tid hver uge, og så kørte det bare derfra. Jeg troede det ville være svært at koordinere tiderne, eftersom jeg har fuldtidsarbejde. Men det kom på plads meget hurtigt og nemt.

Har forløbet, samarbejdet, samt resultaterne under Peter Bendtsen, levet op til dine forventninger?

Jeg har været mere end tilfreds med mit forløb hos Peter. Det har været en udfordring, men en udfordring jeg søgte. Det er tydeligt at mærke at Peter er veluddannet. Han trækker det ned på øjenhøjde med os “dødelige”, så det er til at forstå, hvorfor vi gør det, vi gør.

Jeg var ellevild med at se mine resultater efter godt 6 måneder. Men jeg var endnu mere vild med at se Peters begejstring. Det var et enormt skulderklap.

Har samarbejdet givet dig yderligere værktøjer, som du kan bruge i hverdagen?

Mange i min omgangskreds satte spørgsmålstegn ved mit forløb hos Peter. De synes jeg skulle bruge pengene anderledes. Men de værktøjer, teknikker og øvelser Peter har vist mig, er noget, jeg vil bruge hver dag.

Det jeg har fået med fra det her forløb, strækker sig længere end blot 6 måneder. Det er viden som gælder for livet.

Har du yderligere kommentarer ift. samarbejdet med Peter Bendtsen Fitness?

Peter er en kæmpe inspiration for mig og jeg vender helt sikkert tilbage for at få mere. Måske endda som atlet.

Før

Efter

Andre
Cases

Se alle cases