Mikkel Haaning

En model fik
styr på formen

Mikkel Haaning arbejdede som model for Le Management, og han havde af bureauet fået at vide, at han blev nødt til at tabe sig en anelse for at komme i betragtning til flere modeljobs.

Mikkel spillede til daglig håndbold, og fordi han i den forbindelse også styrketrænede, var det lige fra starten muligt at give ham en stor mængde træning. Han var meget motiveret og fulgte alle råd angående træning, kost og kosttilskud.

Forløb og kompetencer

Mikkels forløb bestod af 12 gange personlig træning. I og med at Mikkel var model, måtte han ikke tage nogen videre muskelmasse på. Selvom der således var 100 procent fokus på fedtforbrænding, blev Mikkel alligevel sat til at lave tung styrketræning. Dette skyldtes, at styrketræning er med til at skabe en højere forbrænding under og efter træning, fordi styrketræning nedbryder musklerne, som dermed kræver kalorier for at genopbygge sig. For at øge muskelmassen er det nødvendigt at indtage mere, end man forbrænder. Mikkel indtog færre kalorier, end han forbrændte, med henblik på at skabe et kalorieunderskud og dermed øge fedtforbrændingen. Netop derfor ville han ikke opbygge yderligere muskelmasse af betydning.

Styrketræning medvirker desuden til at aktivere centralnervesystemet, så kroppen bliver i stand til at bruge mere af muskelmassen, hvilket dermed gør en i stand til at løfte mere og dermed forbrænde mere (neural adaptation). Styrketræning bidrager ligeledes til at opretholde hormonniveauet, herunder bl.a. testosteron og væksthormon. Disse har stor betydning for bibeholdelse og evt. opbygning af muskelmasse og fedtforbrænding.

Mikkels styrketræningsprogram havde fokus på de store muskelgrupper gennem øvelser som squat, dødløft og bænkpres, da disse kræver den største mængde energi at udføre. Hans cardio bestod hovedsageligt af højintensitets-interval-træning (HIIT).

Resultat

Mikkel gik fra 90 til 78 kilo på blot 3 måneder, og i dag lever Mikkel af at være model. Denne flotte forvandling skyldes en kombination af, at Mikkel havde de rigtige værktøjer fra begyndelsen, og at han engagerede sig 100 procent i forløbet hver eneste dag. Dette indebar bl.a., at han dedikerede sig til den daglige træning (nogen gange to gange om dagen), at han gik op i at tilberede og spise den rigtige kost, og at han undlod at indtage alkohol, sukker mm.

Før

Efter

Udtalelse

Jeg har haft fornøjelsen af, at samarbejde med Peter gennem en længere periode på ca. 6 mdr. Peter opfattede hurtigt hvad min problemstilling var og hvilke mål jeg ville nå. Vi fik i fællesskab skræddersyet, en træningsplan så den passede perfekt ind i min hverdag. Han satte mig ind i kost og allerede efter det første møde, gjorde han noget, der dengang virkede fuldstændig uoverskueligt og nærmest umuligt, til noget helt simpelt og ligetil, på et meget professionelt niveau.

Peter trænede mig to gange om måneden, hvor han hver gang kom med nye tips og hvr. .4 uge udarbejdede et nyt træningsprogram og kostplan til mig. Under hele forløbet har vi været i kontakt flere gange om ugen, for at følge op på min udvikling og justere. Det var jeg rigtig glad for, og det hjalp mig med, at holde mig fokuseret og motiveret.

Peter er en meget troværdig træner. Han har en enorm viden om hele emnet og udstråler dedikation og engagement. Det er tydeligt at mærke, som klient, at Peter brænder for det han laver. Han viser et stort engagement ved, hele tiden at følge op den fysiske udvikling.

Jeg giver Peter Bendtsen de bedste anbefalinger som personlig træner.

Andre
Cases

Se alle cases