Kasper Killerich

Muskuløs og markeret på 9 uger

Da 21-årige Kasper Killerich kontaktede os, var han forholdsvist uerfaren med styrketræning og kostplanlægning. Kasper havde bulket et års tid på egen hånd, og han havde i den periode fået opbygget en betydelig mængde muskelmasse. Kasper ønskede at cutte (sænke fedtprocenten og blive markeret), og han henvendte sig derfor til os for at være sikker på, at han smed det overskydende fedt og beholdt muskelmassen.

Forløb og kompetencer

Kaspers forløb varede 16 uger og bestod af 4 træningsprogrammer og 4 kostplaner, som blev udarbejdet og tilrettelagt hver fjerde uge.

På baggrund af Kaspers daværende træning, spisevaner og livsstil blev der udarbejdet en FPT- kostplan (food, portion and timing) samt en kosttilskudsplan og tilhørende kostredskaber. Kostplanen skulle blot være en støtte i begyndelsen, indtil han følte sig sikker nok i, at han kunne designe sin egen kostplan fra dag til dag. Dette er målsætningen med alle træningsforløb – at klienterne bliver deres egne ernæringseksperter og med tiden lærer, hvordan kroppen reagerer på diverse makroer (protein, kulhydrat og fedt).

I Kaspers træningsprogram blev der lagt vægt på de store muskelgrupper og de tunge løft. Kaspers cardio (konditionstræning) bestod stort set kun af høj-intensitets-intervaltræning (HIIT), hvilket er den foretrukne form for cardio med henblik på fedtforbrænding. Efter cutte-perioden var Kasper interesseret i at bulke igen. Han fik derfor en ny kostplan med nye redskaber, og træningen blev ændret, så der kom større fokus på Kaspers weak points (muskelgrupper, der ikke er lige så trænede som de andre). Strategien var dog stadig den samme; at træne tungt og til maks.

Resultat

Kasper fulgte rådene til punkt og prikke. Efter blot 9 uger havde han tabt 7,4 kilo fedt, og fedtprocenten faldt fra 12-11,5 procent til 7 procent. Kasper fortsatte sin nye livsstil og blev ved med at udvikle sin fysik på baggrund af de redskaber, vi udstyrede ham med. Det er netop sådan en livsstilændring, vi ønsker at skabe!

Før

Efter

Andre
Cases

Se alle cases